Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da saldırı uyarısı - 10 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
27 Mart 2024 Çarşamba

İsviçre’nin suç haritası

İsviçre’nin suç istatistikleri yayımlandı. Federal İstatistik Ofisi, 2023 yılında İsviçre'de işlenen suçların bir önceki yıla kıyasla yüzde 14 artığını duyurdu.

Söz konusu suçların yüzde 17,9’unun ise kısa süreli ülkeye gelenler tarafından işlendiği belirtildi. Pandeminin ardından yeniden ülkeler arası seyahatlerin artığı, İsviçre’deki düşük güvenlik önlemleri nedeniyle, ülkenin yurt dışı kaynaklı çetelerin hedefi haline geldiği ileri sürüldü.

Kanton polisleri tarafından açıklanan verilere göre, en az suç kaydı Nidwalden Kantonu’nda kayıtlara geçti. Solothurn Kantonu ise 1000 kişi başına düşen 22,8 suç vakasıyla en kriminal şehir oldu. Kanton polisleri ülke genelinde artan kundaklama olaylarına dikkat çekti. En fazla vakanın ise ortalamanın iki katıyla Aargau’da görüldüğü belirtildi.

Zürih kentinde ise siber suçların hiç olmadığı kadar arttığı vurgulandı. Bern Kantonu’nda ise gençler arasında şiddet, cinsel taciz olaylarının ve nefret söylemlerinin artığı tespit edildi. En fazla nefret ifadeleri, etnik köken ve cinsel yönelimle ilgili kullanıldı.

En fazla yasa ihlalinin ise Fribourg kantonunda yapıldığı, usülsüzlüklerin yüzde 20 artığı bildirildi.

Geri Dön 27 Mart 2024 Çarşamba Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN