Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da saldırı uyarısı - 10 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
11 Mart 2024 Pazartesi

İsviçre'de saldırıya uğrayan 12 yaşındaki Türk çocuk ağır yaralandı

Zürih'in Urdorf köyünde 26 yaşındaki bir adam, 12 yaşındaki Türk vatandaşı olan bir çocuk dahil iki çocuğa saldırıda bulundu.

Zürih'in yakınlarındaki Urdorf köyünde, 26 yaşında bir adamın iki çocuğa saldırması sonucu bir çocuğun ağır yaralanmasıyla sonuçlanan olay, hafta sonu büyük bir endişeye yol açtı. Kanton Zürih Polisi, aldıkları ihbar üzerine olay yerine ulaştıklarında, 12 yaşındaki bir çocuğun ciddi şekilde yaralandığını ve yarasının kanadığını bildirdi. Görgü tanıkları, 26 yaşındaki saldırganın, caddede yürüyen çocuklardan birine ani bir saldırıda bulunduğunu, çocuğun yere düşerek başını kaldırıma çarptığını ve ciddi bir kafa yaralanması yaşadığını ifade etti. Saldırının ardından yaralı çocuk, olay yerine çok yakın olan Limmattal Hastanesine acil olarak kaldırıldı.

Çocuğun, Türk vatandaşı olduğu ve olay sırasında yanında bir arkadaşı bulunduğu, ancak arkadaşının yara almadığı belirtildi. Görgü tanıkları, saldırganın çocuklara yönelik bu ani saldırısının ardından olay yerinden kaçtığını, ancak kısa bir süre sonra geri döndüğünü ve polis gelene kadar yoldan geçen vatandaşlar tarafından gözaltına alındığını anlattı.

Olaya tanık olan bir kişi, saldırganın uyuşturucu almış gibi göründüğünü, pişmanlık ifadeleri kullandığını ve bir daha uyuşturucu kullanmayacağını söylediğini aktardı. Polis, saldırganı tutukladığında, kendini savunmaya çalıştığı, bu süreçte kendisinin ve 50 yaşındaki bir polis memurunun hafif şekilde yaralandığı, her ikisinin de hastanede tıbbi tedavi gördüğü bilgisini paylaştı.

Zürih kanton polisinin açıklamasına göre, saldırganın 26 yaşında İsviçreli bir adam olduğu ve iki çocuğa Steinackerstrasse'de fiziksel şiddet uygulayarak saldırdığı, bunun sonucunda 12 yaşındaki çocuğun ciddi kafa yaralanmaları yaşadığı, ikinci çocuğun ise yara almadığı ifade edildi.

Soruşturma kapsamında, saldırganın uyuşturucu etkisi altında olabileceği ve mağduru tanımadığı belirtilirken, olayın detayları ve saldırganın motivasyonu hakkında daha fazla bilgi toplanması amacıyla devam eden soruşturmaların sürdüğü bildirildi. Polis, olayla ilgili daha fazla bilgi verebilecek kişilerin 058 648 48 48 numaralı telefonla iletişime geçmelerini istedi.

Geri Dön 11 Mart 2024 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN