Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da saldırı uyarısı - 10 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
27 Şubat 2024 Salı

Fuhuş çetelerinin hedefinde Doğu Avrupalı kadınlar var

İsviçre’de faaliyet gösteren fuhuş çetelerinin hedefinde Doğu Avrupalı kadınlar olduğu uyarısında bulunuldu.

Tages-Anzeiger dergisinin haberine göre, Macaristan gibi ülkelerde yayınlanan reklamlarda, 300 franka yakın saatlik kazanç vaadinde bulunulduğu bildirildi. Reklamlarda ayrıca; genelevlerde çalışma izni, barınma imkanı ve 13 maaş vaatleriyle genç kadınların kandırıldığı, çoğunun insan kaçakçılarının ağına düştüğü ifade edildi.

Yapılan araştırmalarda, Hollanda, Almanya, Romanya ve Macaristan başta olmak üzere 40 binden fazla seks işçiliği reklamı yayınlandığı gözler önüne serildi. İsviçre’de seks işçiliği yasal olmasına rağmen, söz konusu reklamlara hiçbir şekilde izin verilmiyor.

İsviçre’de, Zofingen Bölge Mahkemesi’nde görülen bir davada, Macaristan uyruklu hamile bir kadının seks işçiliğine zorlandığı ortaya çıkmıştı. Mahkeme, kadına 19 yaşındaki genç kadının cinsel istismara maruz kaldığına hükmetmişti.

Geri Dön 27 Şubat 2024 Salı Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN