Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
19 Temmuz 2022 Salı

Federal Ağ Ajansı: Paniğe gerek yok

Federal Ağ Ajansı Başkanı Klaus Müller, Almanya’da doğalgaz fiyatlarında daha fazla yükselme beklenmediğini ileri sürdü ve "Paniğe gerek yok" dedi. 

Müller, Kuzey Akım 1 doğal gaz boru hattının tadilat nedeniyle kapatılmış olmasına rağmen bu hafta önemli bir fiyat artışı olmadığına dikkati çekti. 

Müller, Almanya’daki gaz depolarındaki doluluk oranın yüzde 65’i bulduğunu belirtirken, bunun önceki haftalara göre daha iyi olduğunu, ancak yine de kışı Rus gazı olmadan geçirmek için yeterli olmadığını söyledi. 

Nord Stream 1’deki bakım çalışmalarının perşembe günü (21 Temmuz) sona ermesinin planlandığını hatırlatan Müller, “Şimdi her şey boru hattından daha sonra gazın akıp akmadığına ve ne kadar gazın aktığına bağlı” dedi. 

“Panik yapmaya gerek yok” diyen Müller, ayrıca yardıma muhtaç kişiler için ısınma salonlarının, Federal Ağ Ajansı'nın planları arasında yer almadığını söyledi.

Daha önce ne demişti?

Müller, doğalgaz fiyatlarının üç katına kadar çıkabileceği konusunda uyarıda bulunmuş ve "İmkânı olan herkes, her ay bir miktar parayı kenara ayırmaya başlamalı” demişti. Müller, bu birikimin de ayrı bir hesapta yapılmasını tavsiye etmişti. 

Ardından elektrikli ısıtıcılara olan talep yüzde 4 bin artmış bu da kısa sürede rafların boşalmasına ve fiyatların ikiye katlanmasına neden olmuştu. 

Geri Dön 19 Temmuz 2022 Salı Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN