Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
11 Haziran 2024 Salı

Siber saldırı fırtınası: Rusya suçlandı

İsviçre'de 15-16 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Ukrayna Barış Konferansı öncesinde siber saldırılar hızla arttı. Saldırılara yönelik Rus korsanlar suçlandı.

Dreamlab şirketinin araştırmasına göre, nisan ayında 1.600 olan saldırı sayısı mayıs ayında 4 bin 600'ün üzerine çıktı. Raporda, internet altyapılarına çok sayıda virüs gönderildiği ve bu virüslerin uykuda olduğu, her an aktif hâle gelebileceği belirtildi. Telekomünikasyon, toplu taşıma ve enerji gibi kritik kurum ve şirketlerin Rus korsanların hedefi olduğu vurgulandı.

Felaket senaryosu hazırlığı

Güvenlik uzmanları, Ukrayna Barış Konferansı öncesinde olası bir felaket senaryosu hazırladı. Bürgenstock kasabasında yapılacak konferans öncesi hava trafiği kontrol sistemlerine siber saldırı düzenlenebileceği, bu durumun Zürih ve Cenevre havalimanlarının uçuşlara kapanmasına yol açabileceği belirtildi.

Geri Dön 11 Haziran 2024 Salı Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN