Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kriz: Dev firma fabrika kapatıyor - 4 Eylül 2024 Oktan Erdikmen
Ekrem İmamoğlu özel röportaj: Oy vermek gurbetçilerin hakkı - Oktan Erdikmen
Almanya'da suça karışana sınır dışı - Haftanın Yorumu 44. Bölüm Oktan Erdikmen
13 Haziran 2024 Perşembe

Polis ve SVP’li vekil birbirine girdi: Kavgayı bürokratlar ayırdı

İsviçre'de Federal Saray'da SVP'li milletvekili Thomas Aeschi ile bir polis memuru arasında kavga çıktı. Araya bürokratlar ve korumalar girdi.

İsviçre'de Federal Saray'da dün yaşanan olay, ülke tarihine geçti. İsviçre Halk Partili (SVP) Thomas Aeschi ve bir polis arasında tartışma çıktı. Olay, Aeschi'nin güvenlik nedeniyle kapalı olan merdivenlerden inmeye çalışmasıyla başladı. Merdivenlerin, Ukrayna Parlamentosu Başkanı Ruslan Stefantschuk'un geçiş protokolü ve fotoğraf çekimi için kapalı olduğu belirtildi. Bir milletvekilinin daha olaya karışmasıyla tansiyon yükseldi.

Tagesanzeiger’ın haberine göre, taraflar arasında itişme yaşandı. Bürokratlar ve korumalar araya girerek durumu sakinleştirdi. Olayla ilgili 20 Minutes’a konuşan milletvekilleri, "Demokraside geldiğimiz nokta heyecan verici. Yabancı parlamenterler İsviçrelilerden daha iyi korunuyor. Bu tam bir skandal" dedi.

Sol Partili vekiller ise Thomas Aeschi'yi eleştirerek, "Aeschi, Federal Saray'ın sadece kendisine aitmiş gibi davranıyor. Polisin işini yapması engellenemez" ifadelerini kullandı. Ayrıca, ağır silahlı polislerin Federal Saray'da konuşlandırılmasının da yanlış olduğunu belirttiler.

Geri Dön 13 Haziran 2024 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN