Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kriz: Dev firma fabrika kapatıyor - 4 Eylül 2024 Oktan Erdikmen
Ekrem İmamoğlu özel röportaj: Oy vermek gurbetçilerin hakkı - Oktan Erdikmen
Almanya'da suça karışana sınır dışı - Haftanın Yorumu 44. Bölüm Oktan Erdikmen
15 Temmuz 2024 Pazartesi

Lozan'da inşaat çöktü: 3 işçi öldü, 4'ü ağır 8 işçi yaralandı

Cuma günü Prilly, Lozan'daki bir inşaat sahasında iskele çöktü ve en az üç işçi hayatını kaybetti, 4'ü ağır 8 kişi yaralandı.

Vaud kanton polisi, tüm kurbanların inşaat işçisi olduğunu açıkladı. Kazada ayrıca dört kişi ağır yaralanırken, dört kişi de hafif veya orta derecede yaralandı. Ağır yaralılardan biri helikopterle Cenevre Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Altı kişi de Lozan Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polis sözcüsü Jean-Christophe Sauterel, Fransız haber ajansı AFP'ye yaptığı açıklamada, hâlâ kayıp olan bir veya iki kişiyi aradıklarını belirtti. Acil servisler, kazanın saat 9.22'de bildirildiğini söyledi. İşçiler, Lozan'ın batısında 19 katlı, 96 dairelik ahşap bir konut kulesi olan "Prilly Phare" projesinde çalışıyordu. Proje kapsamında "Malley Lumières" alışveriş merkezi de batı tarafına 14 kat eklenerek genişletiliyor.

Alışveriş merkezindeki bir eczane çalışanı, yüksek bir gürültü duyduğunu ve büyük bir toz bulutu gördüğünü bildirdi. İnşaat işçileri de dahil olmak üzere birkaç tanık, bir yük asansörünün düşerek binanın kuzey tarafındaki iskelenin çökmesine neden olduğunu söyledi. Yetkililer, başlangıçta bu açıklamaları doğrulamayı veya kazanın nedeni hakkında bilgi vermeyi reddetti. Savcılık, olayla ilgili cezai soruşturma başlattı.

İnşaat sahasının etrafındaki yollar, yakınlardaki demiryolu hattı ve çevredeki binalara giden yollar, daha fazla moloz düşme riski nedeniyle cuma öğleden sonra kapalı kaldı.

Geri Dön 15 Temmuz 2024 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN