Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kundaklama: 4 Türk öldürüldü - 27 Mart 2024 Oktan Erdikmen
Alman havalimanlarındaki otomatik kapıları Türk pasaportu da açıyor - Oktan Erdikmen
Avrupada gerginlik artıyor! Almanya savaşa girecek mi? - Haftanın Yorumu 25. Bölüm Oktan Erdikmen
31 Mayıs 2023 Çarşamba

İlkbahar mevsim normallerinden 1,5 derece daha sıcak geçti

İsviçre’de 2023 ilkbahar döneminde sıcaklıklar, mevsim normallerinin ortalama 1,5 derece üzerinde seyretti. Mart ayında, sıcaklıklar ortalamanın 3 derece üzerindeydi. 

İsviçre’de ilkbahar ayları normalde serin ve yağışlı geçerken, bu sene Basel kentinde 13 Mart’ta termometreler 23,4 dereceyi gördü. Bunun bir rekor olduğunu vurgulayan uzmanlar, olağan dışı hava koşullarının iklim değişikliğinden kaynaklandığını belirterek, 2023 yazı için kuraklık tehlikesine işaret etti.

Her sekiz ağaçtan biri kuraklık nedeniyle öldü

 

Federal Orman, Kar ve Peyzaj Araştırma Enstitüsünün verilerine göre, İsviçre’de sıcak ve kurak havalar, ülkedeki ormanlık alanların 2018’den bu yana ciddi ölçüde azalmasına yol açtı. Enstitüsü, geçtiğimiz 5 yılda, kuraklık nedeniyle her sekiz ağaçtan birinin öldüğünü ve dört ağaçtan birinin zarar gördüğünü aktardı. 

Geri Dön 31 Mayıs 2023 Çarşamba Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN