Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da saldırı uyarısı - 10 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
25 Mart 2024 Pazartesi

Çığ altında kalan iki kişi hayatını kaybetti

Graubünden bölgesinde meydana gelen çığ felaketi, iki İsviçre vatandaşının ölümüne yol açtı.

Bern kantonundan iki dağcı, cuma günü öğleden sonra Sardasca yakınlarında yaşanan bir heyelan sonucu çığ altında kaldı ve yaşamlarını yitirdiler.

İki kros kayakçısı, Graubünden'deki Klosters bölgesinden Sardasca'ya doğru yola çıktıklarında çığın altında kaldılar. Graubünden kanton polisi tarafından yapılan açıklamada, bu iki kişinin 54 yaşındaki bir erkek ve 57 yaşındaki bir kadın olduğu ve Bern kantonunda yaşadıkları belirtildi.

Silvrettahutten'den ayrılıp Schluntersiden bölgesine doğru ilerlerken çok dik bir yokuşta çığın patladığı ve bu iki kişinin yaklaşık 200 metre yükseklikteki kayalık araziye düşerek hayatlarını kaybettikleri ifade edildi. Graubünden savcılığı, trajik olayla ilgili soruşturma başlattı.

Geri Dön 25 Mart 2024 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN