Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da saldırı uyarısı - 10 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
24 Mart 2024 Pazar

İngiltere'de bu hafta neler yaşandı?

İngiltere'nin gündeminde bu hafta; Kayıp Prenses Kate Middleton ve Londra'daki fare istilası vardı. İşte yaşananlar...

İngiltere'de bu hafta neler yaşandı?

Başkent Londra’nın Whitechapel bölgesinde çok sayıda farenin kentin sokaklarında dolaştığı görüldü. Çevre sakinleri tarafından da çekilen görüntüler, sosyal medyada viral oldu.

Kayıp prenses

Uzun zamandır ortalıkta görünmemesi sebebiyle birçok komplo teorisi çıkan Galler Prensesi Kate Middleton, alışveriş yaparken görüntülendi. Bunun hemen ardından, sosyal medyada bir video mesaj yayımlayarak kansere yakalandığını açıkladı. Ancak birçok kişi, Middleton'ın bu video mesajının da yapay zekayla üretilmiş olabileceğini iddia ediyor. Bununla birlikte, Kral 3'üncü Charles ve Kraliçe Camilla, aileye sevgi ve destek vermeye devam edeceğini söylerken; İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ve İşçi Partisi lideri Keir Starmer'dan da Prenses'e destek mesajları geldi. Başbakan Sunak, Middleton'ın cesaret örneği gösterdiğini ve iyileşmesini umduğunu ifade etti, Starmer ise Prenses'in iyimserliğinden ve umudundan cesaret bulduğunu söyledi.

Banksy'nin son eserine ziyaretçi akını

Dünyaca ünlü İngiliz sokak sanatçısı Banksy yeni eserini, Londra’nın kuzeyindeki Finsbury Park bölgesinde yaptı. Sanatçı tarafından da kendisine ait olduğu teyit edilen eser, ziyaretçi akınına uğradı. Bir duvara çizilen eserin yakından bakılınca duvara atılmış yeşil bir boya, uzaklaşınca ise budanmış bir ağaca benzediği dikkat çekti. Resmin, sol alt köşesinde ise de elinde hortum tutan bir kişi de yer alıyor.

İnşaatta 1800 yıllık Roma heykeli bulundu

Başkent Londra’da bir otopark inşaatında 1800 yıllık Roma heykeli bulundu. Burghley House semtindeki otoparkta, kazı sırasında toprak yığınları arasında bir heykelin kafası işçiler tarafından fark edildi. Uzmanlar tarafından incelenen bölgede, birkaç hafta sonra heykelin gövdesine de ulaşıldığı duyuruldu. Heykelin, 1 veya 2'nci yüzyıldan kalma olduğu açıklandı.

Geri Dön 24 Mart 2024 Pazar Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN