Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya Başbakanı: Asgari ücret 15€ olacak - 14 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
01 Mart 2024 Cuma

Enerjide tavan fiyat belirlendi: Yıllık 238 sterlin indirim

İngiltere'de yeni tavan fiyata göre; bir hanenin yıllık enerji faturası ortalama 1.690 sterlin olacak. Bu da senelik ortalama 238 sterlin düşüşe tekabül ediyor.

İngiltere’de Enerji Piyasası Denetleme Kurumu Ofgem, tedarikçilerin nisan ayından itibaren enerji birimi başına uygulayabileceği tavan fiyatı açıkladı. Buna göre, doğal gaz ve elektrik faturalarında ortalama bir hanenin yıllık enerji faturasının 1.690 sterlin olacağı belirtildi. Yeni tavan fiyatın, İngiltere, İskoçya ve Galler’deki ortalama hanelerin enerji ücretlerine senelik yüzde 12’den fazla bir düşüşle 238 sterlin tutakında bir indirim olarak yansıyacak. Uzmanlar buna göre, ülkedeki enerji ücretlerinin son 2 yılın en düşük seviyesine gerileyeceğine dikkat çekti. 

İngiltere’de, 2022 ve 2023 yıllarında enerji krizinin de etkisiyle fiyatlar tırmanmış, hükûmet artışlara müdahalede bulunmak zorunda kalmıştı. Bu kapsamda, standart enerji fiyatlarına yönelik 2 bin 500 poundluk bir üst limit uygulaması başlatılmıştı.

Bunun yanı sıra, her hane halkına 6 aya yayılacak şekilde 400 sterlin tutarında enerji yardımı yapılmıştı.

Geri Dön 01 Mart 2024 Cuma Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN