Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya Başbakanı: Asgari ücret 15€ olacak - 14 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
20 Nisan 2024 Cumartesi

Acil servisi binlerce kez aradı

İngiltere'de acil çağrı hattını, 3 yıl içerisinde 2 binden fazla kez arayan kadına hapis cezası verildi.

Acil servisi binlerce kez aradı

İngiltere'de, acil durum çağrı merkezini üç yıl boyunca 2 binden fazla kez gereksiz yere arayarak kurumu meşgul eden Sonia Nixon isimli kadına beş yıl hapis cezası verildi. Polis, bu olayın 2021 ile 2023 yılları arasında gerçekleştiğini ve kadının bu süreçte 17 farklı cep telefonu numarası kullandığını açıkladı.

Acil çağrı hattını en çok arayan beşinci kişi

Nixon, İngiltere'deki acil çağrı hattını en çok arayan beşinci kişi olarak kayıtlara geçti. Bu durum, acil servislerin işleyişini ciddi şekilde etkileyerek, gerçek acil durumlar için gerekli olan kaynakların israf edilmesine neden oldu.

670 ayrı suçtan yargılandı

Kadın, İletişim Yasası'nı ihlal etmekten dolayı gözaltına alındı ve 670 ayrı suçtan yargılandı. Yargılama sürecinde, Nixon'ın tutuklama sırasında polis memurlarına ırkçı hakaretlerde bulunduğu ve polis aracına idrar yaptığı belirtildi.

Beş ayda 4 bin 500 pound zarar

Polis teşkilatına verilen maddi zararın beş aylık bir süre içinde yaklaşık 4 bin 500 pound olduğu tahmin ediliyor. Bu zarar, gereksiz çağrılar nedeniyle meydana gelen iş gücü kaybı ve diğer ilgili maliyetlerden kaynaklanıyor.

Geri Dön 20 Nisan 2024 Cumartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN