Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da sel alarmı: Durum ciddi - 16 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
"30 yıl böyle yaşayacaklarını düşünseler burada kalamazlardı" - Şerif Issı
Almanya'da döner 4,99€ olsun tartışması - Haftanın Yorumu 31. Bölüm Oktan Erdikmen
20 Mart 2024 Çarşamba

Sendikalar ve işverenler arasında müzakereler sürüyor

Hollanda’da çok sayıda sektörde, işçi sendikaları ve işverenler arasındaki müzakereler sürüyor.

Enerji krizine işaret eden işçi sendikaları, emekçilerin satın alma gücünün önemli ölçüde düştüğüne dikkat çekti. İşveren sendikaları ve ekonomistler ise yüksek artışların maaş, fiyat sarmalına neden olacağını savunarak, artışlardan kaçınılması gerektiği ileri sürdü.

NOS’un haberine göre, işveren birliği AWVN, bu yıl yapılacak toplu sözleşmelerde ortalama yüzde 6,3 oranında bir artış ücret artışı planladığı belirtildi. 2023 yılında ortalama zam oranları yüzde 7,3 olarak kayıtlara geçmişti. 

Hollanda’da, enerji krizinden bir diğer ifadeyle Rusya’nın 2022’de Ukrayna’yı işgalinden önce ücret artışları yüzde 1 ila yüzde 3 bandındaydı. Eylül 2022’de, enflasyonun yüzde 14,5 ile zirve yapmasının ardından ülke genelinde ücret krizi başladı. Enflasyon, Şubat 2024'te yüzde 2,8'e düştü.

Geri Dön 20 Mart 2024 Çarşamba Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN