Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
21 Şubat 2024 Çarşamba

Rus büyükelçi Dışişleri Bakanlığına çağrıldı

Fransa, Rus muhalif Aleksey Navalny'nin ölümüne ilişkin Rusya’nın Paris Büyükelçisini bakanlığa çağırdı.

Fransa Dışişleri Bakanı Stephane Sejourne, Arjantin ziyareti sırasında verdiği demeçte olayı doğruladı ve "Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin rejiminin gerçek yüzü gözler önüne serildi" ifadelerini kullandı. Rusya'nın Madrid, Stokholm, Berlin, Lahey ve Oslo büyükelçileri de bulundukları ülkelerin dışişleri bakanlıklarına çağrıldığı bildirilmişti.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rus muhalif Aleksey Navalny’nin cezaevinde hayatını kaybettiğini ve ölüm nedeninin araştırılacağını duyurmuştu.

Navalny, zehirlendiği gerekçe gösterilerek, Almanya'nın başkenti Berlin'de tedavi gördükten sonra Ocak 2021’de Moskova'ya dönüşünde havalimanında tutuklanmıştı. Rus mahkemeleri, Navalny'yi aşırılık yanlısı topluluk oluşturduğu gerekçesiyle, 19 yıl hapis cezasına çarptırmıştı.

Navalny’nin hayatını kaybetmesinin ardından ailesi ve yakınları sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden taziye mesajları yayınlamıştı. Rus medyasından alınan bilgilere göre dün, Navalny'nin eşi Yulia Navalny'nin X hesabının engellendiği duyuruldu.

Geri Dön 21 Şubat 2024 Çarşamba Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN