Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da saldırı uyarısı - 10 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
20 Nisan 2024 Cumartesi

Paris olimpiyatlara hazırlanıyor

Fransa'nın başkenti Paris'te, 2024 Olimpiyat Oyunları hazırlıkları sürüyor. İçişleri Bakanlığı, etkinlikler sürecinde 25 bini istihbarat, 50 bin güvenlik personelinin görev yapacağını duyurdu.

Fransa'nın başkenti Paris, dört yılın en büyük spor etkinliği olan 2024 Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu büyük organizasyon öncesinde, şehrin güvenliğini sağlamak amacıyla kapsamlı önlemler alındığı açıklandı.

25 bini istihbarat, 50 bin güvenlik personeli görev yapacak

Fransa İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan son açıklamalara göre, Olimpiyat Oyunları sırasında Paris sokaklarında güvenliği sağlamak üzere toplamda yaklaşık 50 bin güvenlik personeli görev yapacak. Bu personelin 25 bininin istihbarat birimlerinden oluşacağı belirtildi. Bu sayede, hem yerel halkın hem de dünyanın dört bir yanından gelecek olan ziyaretçilerin güvenliği en üst düzeyde tutulacak.

Dolandırıcılığa karşı özel ekip

Ayrıca, dolandırıcılık gibi suçlarla mücadele etmek için de özel bir polis ekibinin kuruldu. Bu ekip, Olimpiyat süresince potansiyel dolandırıcılık faaliyetlerine karşı proaktif önlemler alacak ve ziyaretçilerin güven içinde bir deneyim yaşamasını sağlayacak.

QR kodlu giriş sistemi

Güvenlik önlemleri kapsamında, İçişleri Bakanlığı geçen hafta bir diğer yeniliği daha duyurdu. Buna göre, Olimpiyat müsabakalarının yapılacağı bölgelere girişler QR kod sistemi ile kontrol edilecek. Bu sistem sayesinde, sadece geçerli bir QR koda sahip olanlar belirlenen bölgelere giriş yapabilecek. QR kodu olmayan kişilerin ise bu bölgelere girişine izin verilmeyecek.

QR kod nasıl alınır?

Olimpiyat etkinliklerine katılmak isteyen ziyaretçiler, 10 Mayıs'tan itibaren bir internet sitesi üzerinden kimlik bilgilerini kullanarak kişisel QR kodlarını oluşturabilecekler. Bu dijital kod, etkinliklere katılım için gerekli olan resmi geçiş belgesi işlevi görecek.

Geri Dön 20 Nisan 2024 Cumartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN