Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da en büyük endişe: GÖÇ - 9 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
18 Nisan 2024 Perşembe

İki Fransızdan biri ülkesi için savaşmaya hazır

Fransa'da yapılan araştırma, gençlerin yarısından fazlasının ülkeleri için savaşmaya hazır olduklarını ortaya koydu.

Fransa'da yapılan yeni bir araştırma, Fransız gençlerinin büyük bir kısmının ülkesi adına savaşmaya hazır olduğunu ortaya koydu. Ipsos Araştırma Enstitüsü, Askeri Okul Stratejik Araştırma Enstitüsü (IRSEM) ve Uluslararası İlişkiler ve Strateji Müdürlüğü (DGRIS) işbirliğiyle gerçekleştirilen çalışma, 18-25 yaş aralığındaki gençlerin savaş konusundaki görüşlerini ele aldı.

Araştırmanın bulguları

Araştırma sonuçlarına göre, Fransız gençlerinin yüzde 57'si ülkesi için savaşmaya hazır olduğunu belirtti. Özellikle Ukrayna'da Fransa adına savaşmaya hazır olan gençlerin oranı yüzde 51 olarak kaydedildi. Bu oran, erkeklerde kadınların yaklaşık iki katı.

Savaşa bakış açısında değişim

Rapor, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ardından gençler arasında savaşa ve vatanseverliğe bakış açısının değiştiğini ortaya koydu. Silahlı kuvvetlere olan ilginin arttığı belirtilirken, ankete katılan gençlerin yüzde 62'si zorunlu askerliğe de olumlu baktıklarını ifade etti.

Geri Dön 18 Nisan 2024 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN