Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da saldırı uyarısı - 10 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
15 Mart 2024 Cuma

43 milyon kişinin verileri çalındı

France Travail kurumunun web sitesine gerçekleştirilen siber saldırı sonucu 43 milyon kullanıcının kişisel verilerinin sızdırıldığı açıklandı.

Bu saldırı, Fransız kamu kurumlarına yönelik yoğun siber saldırıların en son örneği olarak kaydedildi. Kurum, 6 Şubat – 5 Mart 2024 tarihleri arasında meydana gelen saldırılarda kullanıcıların şifre ve banka bilgileri haricindeki verilerinin çalındığını bildirdi. İfşa edilen kişisel veriler arasında ad, soyad, adres, e-posta adresi, sosyal güvenlik numarası, doğum tarihi, telefon numarası ve kullanıcı rumuzlarının bulunduğu belirtildi.

Kurum, son 20 yılda kayıt olan ve web sitesinde hesabı bulunan ancak iş arayanlar listesinde olmayan kişilerin verilerinin ifşa edilme riski olduğunu vurguladı. Paris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturma, Paris Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi'ne yönlendirildi.

Daha önce de Aile Yardım Fonu'nun (CAF) web sitesine yapılan siber saldırıda 33 milyon kişinin verileri çalınmıştı.

Geri Dön 15 Mart 2024 Cuma Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN