Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da sel alarmı: Durum ciddi - 16 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
"30 yıl böyle yaşayacaklarını düşünseler burada kalamazlardı" - Şerif Issı
Almanya'da döner 4,99€ olsun tartışması - Haftanın Yorumu 31. Bölüm Oktan Erdikmen
23 Ekim 2023 Pazartesi

İsrail Gazze'yi yine vurdu: En az 400 ölü

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında, dün en az 400 Filistinli hayatını kaybetti. 7 Ekim'den bu yana süren saldırılarda ölen Filistinli sayısı 4 bin 700'e ulaştı.

İsrail Gazze'yi yine vurdu: En az 400 ölü

Filistin resmi haber ajansı WAFA'ya göre, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin yüzde 70'ini çocuklar, kadınlar ve yaşlılar oluşturuyor. 7 Ekim'den bu yana süren saldırılarda ölen Filistinli sayısı 4 bin 700'e ulaştı.

İsrail-Filistin çatışmaları, 16'ncı gününde devam ediyor. İsrail savaş uçakları ve topçu atışları, Gazze'deki yerleşim bölgelerine eş zamanlı saldırılar düzenledi ve bir günde 400'den fazla Filistinli hayatını kaybetti.

Saldırıların sonucunda özellikle Han Yunus Mülteci Kampı'nda 44, Rafah'ta 57, Gazze'nin orta kesiminde 168, Gazze şehir merkezinde 66 ve kuzey bölgelerinde 44 Filistinli öldü. Mısır sınırına yakın Rafah'ta bir eve düzenlenen saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi yaralandı. Karara Mahallesi'nde hedef alınan Ebu Hubeys ailesinin evinde 5 kişi öldü. Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Miğraka bölgesindeki bir eve düzenlenen hava saldırısında 4 kişi öldü ve 6 kişi yaralandı.

Savaşın etkisiyle Cibalya Mülteci Kampı'ndaki iki ev ve el-Albani Mescidi'ne düzenlenen hava saldırıları sonucu 20'den fazla kişi hayatını kaybetti.

Bazı ailelerin tüm fertleri öldü

Sağlık Bakanlığı'ndan gelen bilgilere göre, İsrail, Gazze'deki bazı mahalleleri haritadan tamamen sildi, bu bölgelerde bazı ailelerin tüm fertlerinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Hastane çevresine saldırılar

Ayrıca, İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Şifa Hastanesi ve Kudüs Hastanesi çevresine saldırılar düzenledi. Gazze'deki saldırı bölgelerine ulaşmaya çalışan sivil savunma ekipleri, yaralıları ve cesetleri kurtarmak için sınırlı imkanlarla çalışıyor. Yıkılan binaların enkazında hâlâ birçok insanın olduğu kaydediliyor.

Geri Dön 23 Ekim 2023 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN