Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da sel alarmı: Durum ciddi - 16 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
16 Mart 2024 Cumartesi

Brürksel'de artan evsizliğe karşı grev

Brüksel'de, evsizlere yardım sağlayan sosyal hizmet kuruluşları, artan evsiz sayısı karşısında yetersiz kalan imkanlar nedeniyle bir saatlik grev düzenledi.

Brürksel'de artan evsizliğe karşı grev

Şemsiye kuruluş Bruss'help tarafından yapılan açıklamaya göre, bu eylemle evsizlerin durumuna dikkat çekilmek istendi. Sosyal hizmet sektörü, artan ihtiyaçlara yanıt vermek için imkanların iyileştirilmesi çağrısında bulundu. Kuruluşlar, Başbakan Alexander de Croo ve Brüksel Bölge Başbakanı Rudi Vervoort'a kentteki konut sıkıntısına çözüm, yardım kriterlerinin yeniden düzenlenmesi ve haksız yere yardım alanların tespiti gibi konularda öneriler sunan bir mektup yazdı.

Son yapılan sayıma göre, Brüksel'de 7 bin 134 evsiz ve kötü barınma koşullarına sahip kişi tespit edildi. Bu sayı, 2020'den bu yana yüzde 18,9'luk bir artış anlamına geliyor. Sığınma başvurusu yapanlara yer gösterilememesi nedeniyle yaşanan kriz, sokakta yaşamak zorunda kalan kişilerin ihtiyaçlarının gönüllü kuruluşlar tarafından karşılanması gerekliliğini doğuruyor. Belçika'nın sığınma talebinde bulunan bekar erkeklere barınak sağlamama kararı, bu sorunları daha da artırıyor.

Geri Dön 16 Mart 2024 Cumartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN