Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da saldırı uyarısı - 10 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
18 Nisan 2024 Perşembe

Sıcaklıklar bir anda 31 derece düştü

Deutschlandsberg'de sıcaklıklar, rekor değer olan 31 dereceden, 48 saatten kısa bir sürede 30 derece fazla düşerek sadece 1 dereceye kadar geriledi.

Sıcaklıklar bir anda 31 derece düştü

Avusturya, son iki gün içinde hava durumunda keskin değişiklikler yaşadı. Bu değişiklikler özellikle Steiermark bölgesinde belirgin bir şekilde gözlendi ve bölgede nisan ayı sıcaklık rekoru kırıldı.

Steiermark'ta sıcaklık rekoru

14 Nisan 2024 Pazar günü, Deutschlandsberg'de bulunan bir ölçüm istasyonu, Steiermark için nisan ayı sıcaklık rekorunu kırdı. Yaz sıcaklıklarına denk gelen 31,7 derece sıcaklık ölçüldü. Ancak bu sıcaklık, kısa sürede dramatik bir şekilde düştü.

Deutschlandsberg'de sıcaklık düşüşü

ORF meteoroloji uzmanı Manuel Oberhuber, Deutschlandsberg'de yaşanan sıcaklık düşüşünün ne kadar drastik olduğunu açıkladı. Sıcaklıklar, rekor değerden 48 saatten kısa bir sürede 30 derece fazla düşerek sadece 1 dereceye kadar geriledi. Salı günü bölgede kar yağışı da kaydedildi.

Hava durumu öngörüleri

Bugün doğuda zaman zaman güneşli ve çoğunlukla kuru bir hava hakim olacakken, güneyde aralıklı yağmurlar bekleniyor. Vorarlberg'den Obersteiermark'a kadar yoğun bulutlar altında yağmur, dolu ve yer yer kar yağışları görülecek. Doğuda kuzey yönlerden kuvvetli rüzgar esiyor ve sıcaklıklar 4 ile 14 derece arasında değişecek.

Cuma günü, Tauern'de aralıklı yağmurlar dışında kuru bir güne başlanacak. Gün içinde güneş ve bulutların karışımı bir hava durumu oluşacak. Akşam saatlerinde Vorarlberg'de yağış başlayacak ve gece boyunca Alplerin kuzey yamacı boyunca yağmur yayılacak. Kar yağışı sınırı 700 ile 900 metre arasına düşecek.

Cumartesi günü, Vorarlberg'den batı Niederösterreich'a kadar çok sayıda bulut ve aralıklı yağmur bekleniyor. Soğuk ve değişken Nisan havası, aralıklı yağmurlar ve arada sırada daha güneşli dönemlerle devam edecek. Rüzgar, batıdan kuzeybatıya doğru orta şiddette esiyor ve sıcaklıklar 4 ile 15 derece arasında olacak.

Geri Dön 18 Nisan 2024 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN