Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya Başbakanı: Asgari ücret 15€ olacak - 14 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
11 Mart 2024 Pazartesi

Avusturya'da yasa dışı kumar operasyonu

Avusturya'da 16, Yunanistan'da ise 3 adrese yasa dışı kumar şüphesiyle operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda delil ele geçirildi.

Federal Kriminal Polis Ofisi ve Maliye Bakanlığı Dolandırıcılıkla Mücadele Bürosu, yasa dışı kumar operasyonları yürüten bir çeteyi soruşturuyor. Çete, vergi kaçakçılığı, kayıtdışı çalışma ve sosyal yardım dolandırıcılığı gibi suçları işleyerek milyonlarca avroluk zarara yol açıyor. Ekonomi ve Yolsuzluk Savcılığı adına yürütülen geniş çaplı operasyonda, 165 acil servis, mali polis ve vergi soruşturma ekibi görev aldı. Operasyon, Avusturya'nın Yukarı ve Aşağı bölgelerinde 16 farklı noktada ev aramalarıyla gerçekleştirildi ve Yunanistan'da da üç evde arama yapıldı. 

Aramalarda kumarhaneler, şirket merkezleri ve özel evler dahil olmak üzere geniş çaplı deliller ele geçirildi; çok miktarda nakit para, bilgisayarlar, belgeler ve banka kasaları içerikleri dahil olmak üzere önemli miktarda malzeme güvence altına alındı ve hesaplar donduruldu. Çete, Yukarı Avusturya'da, paravan şirketler ve sahte konutlar aracılığıyla düzinelerce barı yasa dışı oyun makineleriyle işletiyordu. Bu oyun makineleri Yunanistan'dan uzaktan kontrol ediliyordu.

Çetenin yalnızca kumar vergileri ve satış vergisinden 10 milyon avrodan fazla para kaçırdığı, sosyal güvenlik katkılarını keserek birkaç yüz bin avro çaldığı ve çalışanların yasa dışı işletmelerde çalışırken işsizlik maaşı da aldığı tespit edildi. Linz-Land'deki bir depo, kaçak barlara makine tedarik ettiği servis ve onarım atölyesi olarak kullanılmaktaydı. Bu operasyon, yasa dışı kumarla mücadelede ve yasadışı göçle mücadelede iki bakanlık arasındaki ve uluslararası işbirliğinin önemini vurguluyor. Maliye Bakanı Magnus Brunner, yasa dışı kumarın ciddi sosyal ve ekonomik zararlarına dikkat çekerek, bu tür operasyonların devam edeceğini belirtti.

Geri Dön 11 Mart 2024 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN