Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya ile Türkiye arasında döner krizi - 23 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
30 Aralık 2023 Cumartesi

Serengeti Parkı su altında kaldı

Aller Nehri'nin taşması sonucu, 1.500 hayvanın bulunduğu Serengeti Parkı su altında kaldı. Fil, kaplan, zürafa gibi hayvanlar, kamyonlarla tahliye edildi.

Almanya'nın farklı bölgelerinde devam eden şiddetli yağışlar nedeniyle sel riski arttı. Aşağı Saksonya eyaletinde, bazı mahalleler ve kasabalar sular altında kaldığı için insanlar evlerini terk etmek zorunda bırakıldı.

Filler, kaplanlar, zürafalar kamyonla tahliye edildi

Hodenhagen bölgesinden geçen Aller Nehri'nin taşkını sonucu, 1.500 hayvanın bulunduğu Serengeti Parkı su altında kaldı. İtfaiye ekipleri ve gönüllüler, filler, kaplanlar, zürafalar ve antiloplar gibi hayvanları kamyonlarla taşıyarak yakındaki hayvanat bahçelerine geçici olarak yerleştirdi. Antiloplar ve zürafalar taşınmadan önce veterinerler tarafından uyutuldu.

Tehlike sürüyor

Aşağı Saksonya Eyalet Başbakanı Stephan Weil, eyaletin çeşitli yerlerinde tehlikenin sürdüğünü, ilgili birimlerin sürekli hazır olduğunu ve acil durumlar için müdahalede bulunduklarını açıkladı. Hannover yakınlarındaki Drakenburg'da, Weser Nehri'nin su seviyesi 8.40 metre yükselerek rekor bir seviyeye ulaştı. Thüringen eyaletindeki Mönchpfiffel-Nikolausrieth kasabasından geçen bir hendek taştığında 400 kişi evlerini terk etti. Almanya'nın bazı bölgelerinde yağışlar durduğu ya da azaldığı için su seviyesi düşerken, meteoroloji uzmanları Aşağı Saksonya, Thüringen, Saksonya ve Brandenburg'da riskin devam ettiğini belirterek buralarda yaşayanları uyardı.

Geri Dön 30 Aralık 2023 Cumartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN