Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
01 Eylül 2022 Perşembe

Lindner’den indirimli bilete yeşil ışık: Wissing beni ikna etti

Almanya’da 9 avroluk indirimli toplu taşıma bileti uygulaması bugün sona erdi. Yerine gelecek uygulama henüz belli değil. Masada 29 avroluk, 49 avroluk ve 69 avroluk seçenekler var. Maliye Bakanı Lindner de buna yeşil ışık yaktı.

Liberal FDP’li Maliye Bakanı Christian Lindner, şimdiye kadar indirimli toplu taşıma bileti konusuna şüpheyle yaklaşıyordu. Kabine toplantısının ardından bakan fikrini değiştirdi ve son yaptığı Twitter paylaşımında, "Volker Wissing beni ikna etti. 9 avroluk biletin finansal kaynaklarının bir kısmı ile ülke çapında, dijital olarak rezerve edilebilir bir bilet gerçekleştirebilir. Şimdi sıra eyaletlerde" diye konuştu.

SPD ülke çapında geçerli aylık 49 avroluk bileti önermişti. Yeşiller eyalet çapı 29 avro, ülke çapı 49 avro bileti savunuyor. Ulaştırma Şirketleri Birliği, ülke çapında 69 avro bileti öneriyor. Yani mevcut durumda masada 29 ila 69 avro arasında teklifler mevcut. 

Geri Dön 01 Eylül 2022 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN