Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
08 Haziran 2022 Çarşamba

9 avroluk bilet karmaşa yarattı: Yoğunluk, rötar, fazla mesai

Yaz tatili ve Pfingsten ile birlikte tren istasyonlarındaki yoğunluk arttı. Demiryolu yetkilileri, 9 avroluk biletlerin kaosa neden olduğunu söyledi. Her gün en az 400 trende yoğunluk, 700’den fazla trende ise rötar yaşanıyor. Personel sözlü saldırıya uğruyor ve fazla mesai yapmak zorunda kalıyor.

9 avroluk bilet karmaşa yarattı: Yoğunluk, rötar, fazla mesai

DB Regio İş Konseyi Başkan Yardımcısı Ralf Damde RND’ye konuştu. Damde, 9 avroluk biletlerin beklenen etkiyi yarattığını söyleyerek "Birçok yolcu doluluk nedeniyle trenlere binemedi. Demiryolu personeline yönelik sözlü saldırılar yaşandı" dedi. Yaşanan kaos nedeniyle personelin fazladan binlerce saat mesai yapacağını söyleyen Damde, "Personel için bıçak kemiğe dayandı" diye konuştu.

Pro Bahn - Yolcu Derneği Sözcüsü Karl Peter Naumann ise hafta sonu ana hatlarda talebin çok yüksek olduğunu, bu nedenle bazı trenlerin hareket edemediğini söyledi. Naumann, 9 avroluk biletlerin iyi niyetle çıkarıldığını ancak kapasitenin yetersiz kaldığını ifade ederek "Yaz aylarında Almanya’yı daha büyük bir kaos bekliyor" uyarısında bulundu. Yolculara da seslenen Naumann, mümkünse hafta sonu seyahat etmemelerini, yoğunluk olan rotalardan kaçınmalarını tavsiye etti. Naumann "Sylt, Warnemünde veya Tegernsee yerine görülecek daha farklı yerler var" diye konuştu.

Alman Polis Sendikası Başkanı Rainer Wendt de BILD’e konuştu. Wendt politikacıların ‘siyasi bir balon’ içinde yaşadığını vurgulayarak "Bu kaosu öngöremediler" dedi.

Şansölye Olaf Scholz ise 9 avroluk bilet sayesinde herkesin rahatça seyahat etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Geri Dön 08 Haziran 2022 Çarşamba Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN