Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da yüksek maaşlar düşecek - 16 Ekim 2024 Oktan Erdikmen
Berlin ile Ankara anlaştı: Hangi Türkler sınır dışı edilecek? - Haftanın Yorumu
Şerif Issı Almanya'da engellilere tanınan hakları tek tek anlattı - AVRUPADAN
25 Temmuz 2024 Perşembe

Yeni hükûmet göçmen gemisi Bibby Stockholm'ü kapatıyor

İngiltere'de yeni hükûmet, göçmenleri barındırmak için kullanılan tartışmalı Bibby Stockholm gemisini kapatma kararı aldı.

Yeni hükûmet göçmen gemisi Bibby Stockholm'ü kapatıyor

Telegraph gazetesinin haberine göre; bu karar, iltica sisteminde planlanan reform paketinin bir parçası olarak alındı. Rishi Sunak hükûmeti döneminde kullanılan gemi, insan hakları savunucuları tarafından 'insanlık dışı' ve 'hapishane benzeri' olarak nitelendiriliyordu.

Ruanda planı iptal edildi

Başbakan Keir Starmer, 6 Temmuz'da yaptığı açıklamada, yasa dışı yollarla İngiltere'ye gelen göçmenlerin Ruanda'ya gönderilmesini öngören sınır dışı planını iptal ettiğini duyurdu. Starmer, bu planın etkisiz olduğunu ve devam etmeyeceğini belirtti. 

Önceki hükûmetin politikaları

Ruanda Planı, önceki Muhafazakar Parti hükûmeti tarafından düzensiz göçmenleri sınır dışı etmek amacıyla hazırlanmıştı. Bu plana göre, kendi ülkelerine gönderilemeyen göçmenler "güvenli ülke" olarak kabul edilen Ruanda'ya gönderilecekti. Bibby Stockholm gemisi ise en fazla 500 kişiyi barındırabiliyordu ve Sunak hükümeti döneminde kullanıma başlanmıştı.

Geri Dön 25 Temmuz 2024 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN