Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kriz: Dev firma fabrika kapatıyor - 4 Eylül 2024 Oktan Erdikmen
Ekrem İmamoğlu özel röportaj: Oy vermek gurbetçilerin hakkı - Oktan Erdikmen
Almanya'da suça karışana sınır dışı - Haftanın Yorumu 44. Bölüm Oktan Erdikmen
08 Temmuz 2024 Pazartesi

Starmer'den 'Ruanda' açıklaması: İngiltere'nin göç politikası değişecek mi?

İngiltere'nin yeni başbakanı Keir Starmer, Ruanda Planı'nın etkisiz olduğunu ve olumsuz sonuçlar doğurduğunu söyledi. Starmer ayrıca sağlık sistemindeki soruna da değindi.

Starmer'den 'Ruanda' açıklaması: İngiltere'nin göç politikası değişecek mi?

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, ilk kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, önceki hükûmetin düzensiz göçmenleri Ruanda'ya gönderme planının etkisiz olduğunu söyledi. Starmer, bu planın caydırıcı olmaktan ziyade olumsuz sonuçlar doğurduğunu belirtti. Stramer, "Bu plan hiçbir zaman caydırıcı olmadı. Bu yılın ilk 6 ayında ülkeye rekor sayıda düzensiz göçmen geldi. Ruanda'ya gönderilme oranı yüzde 1'in altında. Bu plan hiçbir zaman işe yaramadı ve ters etki yaptı" ifadelerini kullandı. Starmer, sorunları çözmek için sert adımlar atmaktan da çekinmeyeceğini sözlerine ekledi.

İşçi Partisi'nin önceliği ekonomik büyüme

Starmer, bugünden itibaren İskoçya, Kuzey İrlanda ve Galler'i ziyaret edeceğini ve bu bölgelerin liderleriyle Birleşik Krallık'ın geleceğini konuşacağını açıkladı. Starmer, ekonomik büyümenin İşçi Partisi iktidarının önceliği olduğunu vurguladı ve "Büyük kentlerin belediye başkanlarıyla da görüşeceğim. Bunlara İşçi Partili olmayanlar da dahil. İyi fikirlerde tekel yoktur. Ben bir kabile siyasetçisi değilim" dedi. Gelecek hafta NATO Zirvesi için Washington'a gideceğini de belirtti.

Starmer: NHS'deki sorun eski hükûmetten kaynaklı

Starmer, ülkedeki değişimin zaman alacağını ve planların iktidara gelmeden aylar önce başladığını ifade etti. Ulusal Sağlık Sistemi'nin (NHS) işlememesi sorununa da değinen Starmer, "NHS'yi kullanan herkes bunun farkında." dedi. Sorunun yönetimden değil, eski hükûmetten kaynaklandığını belirtti.

Geri Dön 08 Temmuz 2024 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN