Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya Başbakanı: Asgari ücret 15€ olacak - 14 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
18 Mart 2024 Pazartesi

Kraliyet ailesi çalkalanıyor: İkinci Diana vakası mı?

Galler Prensesi Kate Middleton'ın son aylarda kamuoyu önüne çıkmaması, İngiltere'de ve uluslararası alanda geniş çaplı bir tartışma yarattı.

Kraliyet ailesi çalkalanıyor: İkinci Diana vakası mı?

Prensesin yokluğu, başta yalnızca birkaç kraliyet takipçisi için merak konusu iken, zamanla sosyal medyada sahte fotoğraf skandalının patlak vermesiyle birlikte uluslararası bir mesele hâline geldi. Kensington Sarayı'ndan yapılan resmi açıklamada, Kate'in ocak ayında karın bölgesinden geçirdiği bir ameliyat sonrası mart ayına kadar kamuoyu gözünden uzak kalacağı bildirildi. Ancak, bu dönem içerisinde ortaya çıkan ve sosyal medyada hızla yayılan çeşitli komplo teorileri, kamuoyunun bu konudaki merakını daha da artırdı.

Özellikle, Anneler Günü'nde Prenses Kate ve çocuklarının yer aldığı bir fotoğrafın manipüle edilmiş olduğu iddiası ve bu fotoğrafın medya tarafından yayından kaldırılması, durumun ciddiyetini bir üst seviyeye taşıdı. Bu gelişme sonrasında, İngiliz medyası ve halk, Kraliyet Ailesi'nden daha fazla şeffaflık talep etmeye başladı. Prensesin nerede olduğu, sağlık durumunun nasıl olduğu ve gerçekte neler yaşandığı konusunda spekülasyonlar arttı.

Prens William ve Kate'in resmi konutu ve ofisi olan Kensington Sarayı'ndan gelen açıklamalar ise yetersiz kaldı. Saray, Kate'in durumu ve yerine ilişkin net bilgiler sunamadı ve Anneler Günü fotoğrafıyla ilgili sorulara yanıt vermedi. Londra merkezli halkla ilişkiler ve kriz iletişimi uzmanı Mark Borkowski, Kraliyet Ailesi'nin bu sessizliğinin, kamuoyunda Kate'in yokluğuyla ilgili ortaya atılan teorileri yatıştırmada yarardan çok zarar sağladığını belirtti. Borkowski'ye göre, bu sessizlik, daha fazla spekülasyon ve merak uyandırarak, olayı daha da karmaşık hâle getirdi.

Geri Dön 18 Mart 2024 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN