Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kundaklama: 4 Türk öldürüldü - 27 Mart 2024 Oktan Erdikmen
Alman havalimanlarındaki otomatik kapıları Türk pasaportu da açıyor - Oktan Erdikmen
Avrupada gerginlik artıyor! Almanya savaşa girecek mi? - Haftanın Yorumu 25. Bölüm Oktan Erdikmen
31 Mayıs 2023 Çarşamba

Geleneksel peynir yuvarlama yarışına yüzlerce kişi katıldı

İngiltere’nin Gloucester kenti yakınlarındaki Coopers Tepesi’nde düzenlenen geleneksel peynir yuvarlama yarışına, bu yıl da yüzlerce kişi katıldı. Güvenlik endişelerine rağmen düzenlenen yarışı, 3 kg ağırlığındaki peyniri yuvarlarken bayılan Delaney Irving kazandı.

Yüzyıllardır düzenlenen yarışta, 3 kilogram ağırlığındaki Gloucester peyniri, yarışmacılar tarafından bayır aşağı yuvarlanıyor. Peynir, yuvarlanırken saatte 110 kilometre kadar hıza ulaşıyor. Yarışa, dünyanın dört bir yanından insanlar katılıyor. 

Yarışı kazanan Kanadalı Delaney Irving, peynirle beraber yuvarlanırken bilincini kaybetti. Irving, "Koştuğumu, sonra başımı çarptığımı ve sonra çadırda uyandığımı hatırlıyorum" diyerek, hatırladığı kadarıyla yarışın iyi geçtiğini dile getirdi. 

Geri Dön 31 Mayıs 2023 Çarşamba Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN