Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kriz: Dev firma fabrika kapatıyor - 4 Eylül 2024 Oktan Erdikmen
Ekrem İmamoğlu özel röportaj: Oy vermek gurbetçilerin hakkı - Oktan Erdikmen
Almanya'da suça karışana sınır dışı - Haftanın Yorumu 44. Bölüm Oktan Erdikmen
09 Temmuz 2024 Salı

Siyasetçinin evindeki yangın kundaklama olabilir

Polis, Rotterdam Belediye Meclis Üyesi Faouzi Achbar'ın evinde cumartesi günü çıkan yangının kundaklama olabileceğinden şüpheleniyor. 

Denk partisinin politikacısı Achbar'ın evindeki yangın, Cumartesi akşamı saat 22.15 civarında meydana geldi. AD'nin haberini doğrulayan bir polis sözcüsü pazartesi günü bu bilgiyi paylaştı. Yangın sırasında meclis üyesi, Berlin'de düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda Hollanda ile Türkiye arasındaki futbol maçını izliyordu. Ailesi de evde değildi ve olayda yaralanan olmadı.

Polis, dün de evde incelemelerin sürdüğünü ve henüz bir tutuklama yapılmadığını açıkladı. Achbar'ın evi şu anda oturulamaz durumda. Bu, hem hasarın boyutuyla hem de polis soruşturmasıyla ilgili. Aile şu anda başka bir yerde kalıyor.

Achbar'ın sözcüsü, meclis üyesinin şoke olduğunu, "ancak koşullar altında iyi olduğunu" belirtti. Achbar, olağan şekilde çalışmaya devam ediyor. Sözcü, "Polis soruşturmasını bekliyoruz. Henüz motivasyon ve failler hakkında bir bilgi yok. Ancak polis çok hızlı harekete geçti." dedi.

Denk Rotterdam şubesi yazılı bir açıklamada, evin "tamamen yandığını" belirtti. Parti lideri Serkan Soytekin, kundaklama olasılığını "korkunç bir suç ve korkakça" olarak nitelendirdi. Parti, "derin bir şok ve öfke" içinde olduğunu belirtti ve bunu "bir politikacı ve ailesine doğrudan bir saldırı" ve "demokrasi ve anayasal düzenimize bir saldırı" olarak değerlendirdi. Parti lideri, yetkililerin sorumluları en kısa sürede hesap vermeye çağırmasını istedi. Soytekin, "Bu olay fail-i meçhul olarak kalamaz ve kalmamalı," dedi.

Geri Dön 09 Temmuz 2024 Salı Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN