Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
02 Ekim 2023 Pazartesi

Groningen'de doğal gaz üretimi 60 yıl sonra durdu

Hollanda'da geçmişte depremlere yol açarak yerleşim yerlerinde hasara neden olan Groningen bölgesindeki sahalardan doğal gaz üretiminin sonlandırıldığı açıklandı.

Madencilikten Sorumlu Devlet Bakanı Hans Vijlbrief, yaptığı açıklamada, Groningen'deki doğal gaz sahalarında 1 Ekim itibarıyla üretimin durdurulduğunu bildirdi.

Vijlbrief, "Groningen'deki gaz üretimi, pazar günü itibarıyla 60 yılın ardından tamamen sonlandı" diyerek, gelecek yıl sahaların kalıcı olarak kapatılacağını açıkladı.

Bakan Vijlbrief ayrıca, "Groningen'deki sahaların kalıcı olarak kapatılmasını sağlayan kararı imzaladım. Sahalar, 1 Ekim 2024'te kalıcı olarak kapatılacak" bilgisini paylaştı.

Hollanda hükûmeti, bu yıl kışın çok soğuk geçmesi durumunda sahaların istisnai bir şekilde yeniden açılabileceğini ancak gelecek yıl 1 Ekim 2024'te tamamen kapatılacağını vurguladı.

Hollanda'nın kuzeyinde bulunan Groningen'deki doğal gaz üretimi, geçmiş yıllarda çevredeki yerleşim yerlerinde depreme neden olmuş ve üretim geçici olarak durdurulmuştu.

Groningen'deki doğal gaz sahaları, Avrupa'nın en büyüklerinden biriydi ve gaz çıkarılması sırasında çevredeki binalarda çatlaklar oluşmuştu.

Hollanda hükûmeti, Groningen'de meydana gelen depremler sonucu hasar gören binaların onarımı ve bölgenin yeniden yapılandırılması için 22 milyar avro bütçe ayırmıştı.

Geri Dön 02 Ekim 2023 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN