Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya bu kış ucuza ısınacak - 17 Eylül 2024 Oktan Erdikmen
Ekrem İmamoğlu özel röportaj: Oy vermek gurbetçilerin hakkı - Oktan Erdikmen
Almanya'da suça karışana sınır dışı - Haftanın Yorumu 44. Bölüm Oktan Erdikmen
18 Eylül 2024 Çarşamba

Lübnan'da çağrı cihazları patlamaları: En az 9 ölü, 2 bin 750 yaralı

Lübnan'da seyyar çağrı cihazlarının patlaması sonucu en az 9 kişi öldü, 200'ü ağır 2 bin 750 kişi yaralandı. Hizbullah, patlamalardan İsrail’i sorumlu tuttu.

Lübnan'da çağrı cihazları patlamaları: En az 9 ölü, 2 bin 750 yaralı

Lübnan'da Hizbullah tarafından getirilen seyyar çağrı cihazlarının patlaması sonucu büyük bir felaket yaşandı. Patlamalar, ülke çapında en az 9 kişinin ölümüne ve 2 bin 750 kişinin yaralanmasına yol açtı. Lübnan Sağlık Bakanı Firas el Ebyad, 200 yaralının durumunun kritik olduğunu belirtti.

Suriye'de 7 ölü

Suriye'den de benzer patlamalar sonucunda en az 7 kişinin hayatını kaybettiği haberi geldi. Lübnan Dışişleri Bakanlığı, patlamalar nedeniyle İsrail’i suçlayarak, İsrail'in savaşı Lübnan'a yaymak için kasıtlı bir tırmanış gerçekleştirdiğini öne sürdü.

Hizbullah İsrail'i sorumlu tuttu

Hizbullah, patlamalarda iki savaşçısı ve bir kız çocuğunun öldüğünü doğrularken, bu olaylardan İsrail'i sorumlu tuttu. Hizbullah, İsrail'e karşı bir misilleme yapacaklarını ve cevaplarının düşmanın beklediği ya da beklemediği yerden geleceğini belirtti.

İranlı Büyükelçi de yaralandı

Ayrıca, İran’ın Beyrut Büyükelçisi Mücteba Emani de patlamada hafif şekilde yaralandı ve hastanede gözlem altında tutuluyor. Patlamaların ardından Beyrut’tan gelen görüntülerde hastanelerin dolup taştığı ve halka kan verme çağrıları yapıldığı bildirildi.

Geri Dön 18 Eylül 2024 Çarşamba Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN