Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da yılın en sıcak günü - 26 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
03 Kasım 2023 Cuma

Yahudi Derneği: Yahudi karşıtlığı beş kat arttı

Belçika'da bir Yahudi derneği tarafından yapılan araştırmada, 7 Ekim'den bu yana Yahudi karşıtı saldırıların 5 kat arttığı öne sürüldü.

Belçika’da Schmira Yahudi Derneği tarafından yapılan bir araştırma, İsrail-Filistin arasında yaşanan çatışmalardan sonra Yahudilere yönelik saldırıların beş kat artığını öne sürdü. Dernek tarafından, İzzeddin El Kassam Tugayları'nın operasyon düzenlediği 7 Ekim’den bu yana, çoğu Yahudilerin yoğun olarak yaşadığı Antwerp kenti olmak üzere, 231 antisemitist olayın kayıtlara geçtiği iddia edildi.

Irkçılıkla Mücadele ve Fırsat Eşitliği Enstitüsü de fiziksel saldırı eğilimlerinin artığını doğruladı. Yahudilere ait çok sayıda kurum ve binaya ırkçı çizimler yapıldığı belirtildi. 20 binden fazla Yahudi’nin yaşadığı Anwerp Belediye Başkanıı Bart De Wever, Yahudi cemaatindeki endişenin derinleştiğini ifade etti. 

Geri Dön 03 Kasım 2023 Cuma Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN