Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kriz: Dev firma fabrika kapatıyor - 4 Eylül 2024 Oktan Erdikmen
Ekrem İmamoğlu özel röportaj: Oy vermek gurbetçilerin hakkı - Oktan Erdikmen
Almanya'da suça karışana sınır dışı - Haftanın Yorumu 44. Bölüm Oktan Erdikmen
08 Temmuz 2024 Pazartesi

Toplu taşımaya sonbaharda zam geliyor

Belçika'nın başkenti Brüksel'de toplu taşıma, 1 Eylül'de zamlanacak. Gençler ve yaşlılar için uygulanan indirimli tarifelerde ise fiyat artışı olmayacak.

Brüksel toplu taşıma operatörü STIB, 1 Eylül'den itibaren bilet fiyatlarını artıracak. Gençler ve yaşlılar için indirimli tarifeler hariç tüm ücretler artırılacak; 25 yaş altı ve 65 yaş üstü kişiler yıllık abonelik için 12 avro ödemeye devam edecek.

Bu önlem, geçen Ekim ayında Brüksel Başkent Bölgesi ile yapılan bütçe anlaşmasının bir parçası. Ayrıca, otomatik endekslemenin yeniden getirilmesi, STIB'nin gelirini daha doğru tahmin etmesine yardımcı olacak.

1 Eylül'den itibaren tek bir yolculuk ücreti 2,20 avro olacak, bu mevcut fiyattan on centlik bir artış. Günlük bilet 8 avroya (1 avro artış), Brüksel Havalimanı'na yolculuk 7,50 avroya (50 sent artış) ve havalimanı için on yolculukluk bilet 49,20 avroya (3,20 avro artış) yükselecek.

Taksi otobüsü ücreti 10 sent artarak 1,80 avro olacak. Okul grupları (18 yaş altı) için günlük bilet 16 avroya (1 avro artış) çıkacak. Aylık abonelik ücreti 49 avrodan 52 avroya, yıllık abonelik ise 499 avrodan 520 avroya yükselecek.

Net artışlar toplamda yüzde 6,9 olacak. Zamlar sayesinde STIB'nin ek 2,1 milyon avro gelir elde etmesi bekleniyor.

Geri Dön 08 Temmuz 2024 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN