Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kriz: Dev firma fabrika kapatıyor - 4 Eylül 2024 Oktan Erdikmen
Ekrem İmamoğlu özel röportaj: Oy vermek gurbetçilerin hakkı - Oktan Erdikmen
Almanya'da suça karışana sınır dışı - Haftanın Yorumu 44. Bölüm Oktan Erdikmen
11 Temmuz 2024 Perşembe

Belçika'da fırtına: Bir bebek öldü, 4 kişi ağır yaralandı

Belçika'yı vuran şiddetli fırtınada, bir parkta üzerine ağır dal parçaları düşmesiyle ağır yaralanan bebek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Üçü mülteci kampında kalan 4 kişiyse ağır yaralandı.

Belçika'yı şiddetli bir fırtına vurdu. Brüksel'in Uccle bölgesinde bir parkta, üzerine düşen ağır dal parçaları nedeniyle ağır yaralanan bir bebek hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Antwerp'in Heist op-den-Berg kasabasında bir adam devrilen ağacın altında kalarak ağır yaralandı. Flaman Brabant'taki Diegem'de bulunan bir mülteci kampında ise tavandan düşen parçalar üç kişiyi ağır yaraladı.

Fırtına, Belçika genelinde ciddi maddi hasara yol açtı. Brüksel'de itfaiye ekipleri 100'den fazla kez devriyeye çıktı. Sokaklar, tüneller ve bodrum katları su altında kaldı, raylara devrilen ağaçlar tren seferlerinde aksamalara neden oldu. Brüksel Havalimanı'nda bazı uçuşlar gecikti. Mechelen'de belediye acil durum planını devreye soktu ve Doğu Flaman bölgesindeki Brakel'de bir Aldi süpermarketinin çatısı kısmen çöktü.

Liege bölgesinde itfaiye ekipleri yoğun mesai yaptı. Vesdre Hoëgne et Plateau yardım bölgesinde 30'dan fazla acil çağrı alındı ve yaklaşık 40 itfaiyeci görev yaptı. 

Flaman Brabant'taki Londerzeel'de meydana gelen kasırga sonrası kriz masası toplandı. Kasırga bölgede büyük tahribata yol açtı. Belediye ve yardım hizmetleri, nerelerde daha fazla yardım gerektiğini belirlemek için çalışmalarına devam ediyor.

Geri Dön 11 Temmuz 2024 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN