Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da yüksek maaşlar düşecek - 16 Ekim 2024 Oktan Erdikmen
Berlin ile Ankara anlaştı: Hangi Türkler sınır dışı edilecek? - Haftanın Yorumu
Şerif Issı Almanya'da engellilere tanınan hakları tek tek anlattı - AVRUPADAN
23 Temmuz 2024 Salı

Yeşiller’den itiraf: Sözlerimizi tutmadık

Yeşiller Eş Başkanı Ricarda Lang, gençlerin beklentilerini karşılayamadıklarını ve onları hayal kırıklığına uğrattıklarını itiraf etti.

Yeşiller Eş Başkanı Ricarda Lang, 2021 genel seçimleri öncesi gençlerin kendilerine umut bağladığını hatırlatarak, "Covid-19 ve Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı savaş nedeniyle gençlerin beklentilerini yerine getiremedik. Onları hayal kırıklığına uğrattık, verdiğimiz sözleri tutamadık," dedi.

Alman devlet televizyonu ZDF'e konuşan Lang, Avrupa Parlamentosu seçimlerinde gençlerden aldıkları desteğin önemli ölçüde düştüğünü belirtti. Yeşiller Partili politikacı, "Hedefimiz, küstürdüğümüz gençleri yeniden kazanmak. Eğitim politikası başta olmak üzere gençlerin beklentilerini gündemimizin ilk sırasına almalıyız," ifadelerini kullandı.

Merz'e tepki: Ateşle oynuyorsunuz

Ricarda Lang, Saksonya, Thüringen ve Brandenburg eyaletlerinde yapılacak seçimlerde Yeşiller ve FDP yerine CDU'ya oy verilmesini isteyen CDU Başkanı Friedrich Merz'e tepki gösterdi. Lang, "Seçmenleri başka partilere karşı kışkırtmak son derece tehlikeli. Bu durum, Doğu'daki parlamentolarda sadece BSW, AfD ve CDU'nun yer almasına yol açabilir. Kimse bunu istemez," dedi.

Geri Dön 23 Temmuz 2024 Salı Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN