Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
17 Kasım 2023 Cuma

Wagenknecht'e bağış yağıyor

Sol Parti'den ayrılarak kendi partisini kurma hazırlıkları içinde olan Sahra Wagenknecht, şimdiden yüz binlerce avro bağış topladı.

Wagenknecht, dpa'ya verdiği röportajda, toplanan bağış miktarını tam olarak açıklamadı ancak "100 binden çok fazla, 1 milyondan az" ifadeleriyle tanımladı. Wagenknecht, kendisine Rusya'dan herhangi bir para teklifi gelmediğini de söyledi.

"Amerikan, Rus, Suudi veya herhangi bir şirket beni satın alamaz"

"Hayır, bana herhangi bir para teklif edilmedi. Eğer öyle olsaydı da almazdım, bu apaçık ortada. Bir Amerikan, Rus, Suudi Arabistan veya herhangi bir şirketin beni satın almasına izin vermem. Bu yüzden siyaset yapmıyorum ve buna da ihtiyacım yok" diyen Wagenknecht, "Dernek (Sahra Wagenknecht Birliği - BSW) bir partiyi ayağa kaldırmak için kuruldu. Bu yüzden, bir partinin almasına izin verilen miktarda bağışı almaya titizlikle dikkat ediyoruz. Bu da yurtdışından finanse edilmesinin imkansız olduğu ve elbette bunu istemediğimiz anlamına geliyor" dedi.

Wagenknecht, ekim ayında Sol Parti'den ayrılmış. ve ocak ayında da kendi partisi kuracağını duyurmuştu. Wagenknecht'in partisi, haziranda yapılacak Avrupa Parlamentosu seçimlerine katılmayı hedefliyor.

Geri Dön 17 Kasım 2023 Cuma Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN