Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kriz: Dev firma fabrika kapatıyor - 4 Eylül 2024 Oktan Erdikmen
Ekrem İmamoğlu özel röportaj: Oy vermek gurbetçilerin hakkı - Oktan Erdikmen
Almanya'da suça karışana sınır dışı - Haftanın Yorumu 44. Bölüm Oktan Erdikmen
19 Temmuz 2024 Cuma

Sahte yol yardımı uyarısı: Her gördüğünüz sarıya kanmayın!

ADAC, Doğu ve Güneydoğu Avrupa'da sahte yol yardımı sağlayıcılarına karşı sürücüleri uyardı. Kendilerini ADAC görevlisi gibi gösteren dolandırıcılar, tatilcilerden yüksek ücretler talep ediyor.

ADAC, sürücüleri sahte yol yardımı sağlayıcılarına karşı uyardı. Açıklamada, özellikle Doğu ve Güneydoğu Avrupa'da, kendilerini ADAC sarı melekler gibi gösteren dolandırıcıların sürücülerden araç çekme ve gereksiz onarım hizmetleri için yüksek ücretler talep ettiği belirtildi.

Dolandırıcıların Macaristan, Sırbistan, Bulgaristan, Hırvatistan, Slovenya, Slovakya, Litvanya ve Polonya’da faaliyet gösterdiği vurgulandı. Tatilcileri tuzağa düşürmek için sarı renkli ve ADAC logosu taşıyan araçlar kullanıyorlar.

ADAC, yurtdışında sadece Kuzey İtalya’da kendi araçlarını kullandığını belirterek, diğer ülkelerde ADAC araçlarının bulunmadığını ve sözleşmeli ortakların ADAC logolarını araçlarında veya atölyelerinde kullanmasına izin verilmediğini açıkladı.

Dolandırıcılar, otoyolda bekleyerek arızanın hemen ardından yardım arayan sürücülere hizmet sunma bahanesiyle ortaya çıkıyorlar. ADAC Premium veya Plus üyelerinin uluslararası acil durum numarasını arama girişimleri, suçluların araçlarına yerleştirdiği sinyal bozucular nedeniyle başarısız olabilir. Bu durumda sürücülerin araçlarını kilitleyip birkaç metre uzaklaşarak ADAC uluslararası acil durum numarasını aramaları tavsiye ediliyor.

Geri Dön 19 Temmuz 2024 Cuma Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN