Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
06 Kasım 2023 Pazartesi

Hamburg Havalimanı'nda 18 saat süren rehine krizi

Hamburg Havalimanı'nda cumartesi günü akşam saatlerinde silahlı bir kişi, çocuğunu rehin alarak aprona girdi. Rehine krizi 18 saat sürdü.

Hamburg Havalimanı'nda 18 saat süren rehine krizi

Olay yerine gelen polis ekipleri, Türk vatandaşı olan şüpheliyi ikna etmek için uzun süre uğraştı. Şüpheli, sonunda kızıyla birlikte aracından indi ve direnmeden gözaltına alındı. Kızının durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, olayın velayet anlaşmazlığından kaynaklandığını açıkladı.

Olayın ardından uçak trafiği durdurulan havalimanında, dün toplamda 27 uçak seferiyle 3 bin 200 yolcunun etkilendiği bildirildi. Dün de 126 uçak seferi iptal edildi, 5 uçak seferi diğer havaalanlarına yönlendirildi.

Rehin alma olayının sona ermesinden birkaç saat sonra, uçuşlar yeniden başladı. Havaalanı sözcüsü dpa haber ajansına yaptığı duyuruda, "Havaalanı yeniden açıldı" dedi. Uçuşlarda dün ufak da olsa aksamalar yaşanmaya devam etti. Ancak bugün büyük ölçüde normal operasyonlara dönüş bekleniyor. Havaalanına göre bugün, 152 kalkış ve 162 iniş planlanıyor. Açıklamada, "Münferit durumlarda uçuş iptalleri hâlen yaşanabilir. Bu nedenle yolculardan ve yolcuları alan kişilerden, uçuşlarının mevcut durumu hakkında bilgi sahibi olmaları ve gerekirse havayolu şirketleri veya tur operatörleriyle iletişime geçmeleri isteniyor" denildi.

Geri Dön 06 Kasım 2023 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN