Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da sel alarmı: Durum ciddi - 16 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
02 Mayıs 2024 Perşembe

Diakonie: AfD'ye oy veren bizde çalışamaz

Protestan sosyal yardım kuruluşu Diakonie, aşırı sağcı parti AfD'ye oy veren bireylerin artık kurumda çalışamayacağını açıkladı. 

Diakonie: AfD'ye oy veren bizde çalışamaz

Diakonie Başkanı Rüdiger Schuch, Funke medya grubuna verdiği demeçte, AfD'yi destekleyenlerin Diakonie'de yer alamayacağını belirtti. Schuch, "AfD'ye oy veren hiç kimse, Diakonie'de çalışamaz. Bu insanlar artık kendilerini kilisenin bir parçası olarak göremezler çünkü AfD'nin insan düşmanı dünya görüşü, Hristiyanların insanlığa bakış açısıyla çelişiyor," ifadelerini kullandı.

600 binden fazla insana istihdam sağlıyorlar

Diakonie Deutschland, 600 binden fazla kişiye istihdam sağlayarak Almanya'nın en büyük işverenlerinden biri olarak biliniyor. İki büyük Hristiyan kilisesi de daha önce benzer bir tavır sergileyerek, AfD'ye net bir şekilde karşı olduklarını açıklamıştı. Özellikle Berlin-Brandenburg-Silezya-Yukarı Lusatia Protestan Kilisesi, gelecekte AfD üyelerine görev vermeyeceklerini duyurmuştu.

İş dünyasında da benzer yaklaşım hâkim

Son zamanlarda, Alman iş dünyasından da AfD'ye karşı benzer tavırlar sergilenmekte. Almanya'nın üçüncü zengini ve Würth grubunun sahibi milyarder Reinhold Würth, Mart ayında çalışanlarına yazdığı bir mektupta, aşırı sağcı partiye karşı uyarılarda bulundu. Würth, 25 bin çalışanına hitaben yazdığı mektupta, vatandaşlara ve çalışanlarına, seçimlerde kime oy vereceklerini dikkatlice düşünmeleri çağrısında bulundu ve AfD'ye oy vermenin yeterli bir neden olmadığını vurguladı.

Geri Dön 02 Mayıs 2024 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN