Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kriz: Dev firma fabrika kapatıyor - 4 Eylül 2024 Oktan Erdikmen
Ekrem İmamoğlu özel röportaj: Oy vermek gurbetçilerin hakkı - Oktan Erdikmen
Almanya'da suça karışana sınır dışı - Haftanın Yorumu 44. Bölüm Oktan Erdikmen
24 Temmuz 2024 Çarşamba

Bütçede milyarlarca avro daha açık

Almanya'da federal bütçe hesaplamalarında 10 milyar avroluk ek açık ortaya çıktı.

Spiegel'in haberine göre, bu açıkla birlikte bütçe açığının yaklaşık 48 milyar avroya ulaşması bekleniyor. Bu durum, acil kredilerin geri ödenmesi nedeniyle meydana geldi.

Federal Maliye Bakanı Christian Lindner, 2028'de vadesi gelen 9,2 milyar avroluk korona acil durum kredilerinin ilk geri ödeme taksitini bütçede dikkate almamıştı. Daha önce 39 milyar avro olarak açıklanan bütçe açığı, şimdi 48 milyar avro olarak güncellendi.

Geçen hafta Bakanlar Kurulu, koalisyon partilerinin uzun süren müzakerelerinin ardından 2025 federal bütçe tasarısını ve ekonomik büyüme paketini onayladı. Gelecek yıl için harcamalar ve gelirlerin 480,6 milyar avro olması planlanırken, yatırımların 78 milyar avro olacağı tahmin ediliyor. 2025’te net borçlanmanın 43,8 milyar avro, 2026’da ise 38,6 milyar avro olması bekleniyor.

Geri Dön 24 Temmuz 2024 Çarşamba Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN