Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kriz: Dev firma fabrika kapatıyor - 4 Eylül 2024 Oktan Erdikmen
Ekrem İmamoğlu özel röportaj: Oy vermek gurbetçilerin hakkı - Oktan Erdikmen
Almanya'da suça karışana sınır dışı - Haftanın Yorumu 44. Bölüm Oktan Erdikmen
19 Temmuz 2024 Cuma

Alman gençler savaşa gitmek zorunda kalacak mı?

Başbakan Olaf Scholz, "Gelecekte Alman gençler savaşa gitmek zorunda kalacak mı?" sorusuna, "Bütün politikam bunu engellemeye yönelik" cevabını verdi.

Alman gençler savaşa gitmek zorunda kalacak mı?

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, t-online’a verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu. "Gelecekte Alman gençler savaşa gitmek zorunda kalacak mı?" sorusuna, "Bütün politikam bunu engellemeye yönelik" cevabını verdi.

Savunma Bakanı Boris Pistorius’un ülke güvenliği için daha fazla harcama yapılması gerektiğine katıldığını belirten Scholz, "Özellikle hava savunmasına yoğun yatırım yapıyoruz. Savunma önlemleri ve caydırıcılık yeteneği ile savaşı önlemeyi amaçlıyoruz. Bundeswehr'i daha iyi donatmak ve ekonomik çıktının en az yüzde 2’sini savunmaya harcamak Almanya'nın güvenliğini artıracaktır" dedi.

Rheinmetall CEO'suna suikast planı

Rheinmetall patronu Papperger'e yönelik şüpheli cinayet planı ve Rus ajanlarının turist vizesiyle Almanya'ya girmesi konusundaki soruya ise Scholz, "Güvenlik yetkililerimiz çok dikkatli ve yabancı aktörlerin Almanya'daki faaliyetlerini yakından takip ediyor" yanıtını verdi.

Rusya: Almanya küçük düşürüldü

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi toplantısında ABD'nin Almanya'ya uzun menzilli füzeler konuşlandırma planına tepki gösterdi. Lavrov, "ABD'nin Alman topraklarına orta menzilli füzeler yerleştirme kararına itaat eden Almanya'nın bir kez daha küçük düşürüldüğünü görüyoruz" dedi. Avrupa'dan Rusya'ya yönelik tehditlerin arttığını savunan Lavrov, "Avrupa'daki krizin temel nedenlerini ortadan kaldırmak gerekiyor. Ukrayna’daki krizin aşılmasına samimi ilgi gösteren herkese çağrıda bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

Geri Dön 19 Temmuz 2024 Cuma Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN