Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da yılın en sıcak günü - 26 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
07 Haziran 2023 Çarşamba

Aile Bakanı'ndan Rammstein konserindeki taciz iddialarına yönelik açıklama

Federal Aile Bakanı Lisa Paus, Rammstein konserindeki taciz iddialarının ardından konserlerde önlem alınması çağrısında bulundu.

Almanya Federal Aile Bakanı Lisa Paus, dünyaca ünlü Alman rock grubu Rammstein konserindeki taciz iddialarının ardından, konserlerde daha geniş çaplı önlem alınması çağrısında bulundu. Paus, "Özellikle gençlerin burada saldırılara karşı daha iyi korunmaları gerekiyor" dedi.

Kadınlar için güvenli alanlar oluşturulması ve cinsel saldırı şüphesi varsa irtibat kurulabilecek ekiplerinin bulunmasını öneren Bakan Paus ayrıca "Row Zero" (Sıfırıncı Sıra) olarak adlandırılan sistemin de kaldırılması çağrısında bulundu.

Row Zero nedir?

Bu konserlerde genellikle genç kadınlar sahnenin hemen önüne yerleştiriliyor. Organizatörler, konser sonrası düzenlenen partilere bu genç kadınların eşlik etmesini sağlıyor. Bu uygulamayı eleştirenler, buradan bazı kadınların konser sonrası cinsel birliktelik için sahne arkasına alındığını belirtiyor.

Geri Dön 07 Haziran 2023 Çarşamba Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN