Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kiralara tavan fiyat - 18 Ekim 2024 Oktan Erdikmen
Berlin ile Ankara anlaştı: Hangi Türkler sınır dışı edilecek? - Haftanın Yorumu
Şerif Issı Almanya'da engellilere tanınan hakları tek tek anlattı - AVRUPADAN
13 Haziran 2024 Perşembe

EURO2024'te Sırp ve İngiliz holiganlar için kırmızı alarm

Gelsenkirchen'de 16 Haziran'da EURO2024 kapsamında oynanacak Sırbistan-İngiltere maçı için, Alman polisi, holinganlara karşı geniş güvenlik önlemleri alıyor.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024), 14 Haziran-14 Temmuz tarihlerinde Almanya'da yapılacak. Şampiyona, 10 şehir ve statta gerçekleştirilecek olup, açılış maçı Münih'teki Münih Futbol Arena'da oynanacak. Almanya, turnuva öncesi güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkardı.

16 Haziran'da Sırbistan-İngiltere karşılaşması Gelsenkirchen'de yapılacak. Alman polisi, maç öncesi Sırp holiganların şehre gelerek şiddet olayları çıkarabileceği yönünde istihbarat aldı. Gelsenkirchen Polis Şefi Peter Both, şiddet yanlısı grupları erken tespit edip, barışçıl taraftarlardan ayırmanın en büyük zorluk olduğunu belirtti.

Maçta 40 bin İngiliz ve 5 bin ila 8 bin Sırp taraftarın yer alması bekleniyor. UEFA, karşılaşmayı "yüksek riskli" olarak değerlendirdi. Maç günü için 1.300 ekstra polis görevlendirildi.

Ayrıca, futbol yasağı bulunan 1.600'den fazla İngiliz taraftar, 4 Haziran-14 Temmuz arasında pasaportlarını polise teslim etmek zorunda kaldı. Organizasyon komitesi, terör saldırısı veya Rusya'nın şiddeti kışkırtma girişimlerinden endişe duyuyor. Maç günü Gelsenkirchen'de drone kullanımı yasaklanacak ve polis, insansız hava araçlarını düşürebilecek.

Geri Dön 13 Haziran 2024 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN