Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kiralara tavan fiyat - 18 Ekim 2024 Oktan Erdikmen
Berlin ile Ankara anlaştı: Hangi Türkler sınır dışı edilecek? - Haftanın Yorumu
Şerif Issı Almanya'da engellilere tanınan hakları tek tek anlattı - AVRUPADAN
02 Eylül 2024 Pazartesi

Sosyal yardım alanların sayısı artıyor

Hollanda'da sosyal yardım alanların sayısı, yılın ikinci çeyreğinde artmaya devam etti. Genç yetişkinlerdeki artış özellikle dikkat çekiyor.

Hollanda'da sosyal yardım alanların sayısı, yılın ikinci çeyreğinde artış gösterdi. Hollanda İstatistik Kurumu'nun (CBS) raporuna göre, bu artış üst üste dördüncü çeyrekte de devam etti. Öncesinde dokuz çeyrek boyunca sosyal yardım alanların sayısı, bir önceki yıla göre düşüş göstermişti.

İkinci çeyrekte, 27 yaşına kadar olan 40 bin kişi sosyal yardım aldı. Bu, bir yıl öncesine göre yüzde dokuzluk bir azalmayı ifade ediyor. Sosyal yardım alanların yüzde 10'u genç yetişkinlerden oluşuyor ve bu yaş grubunda artış altıncı çeyrektir sürüyor.

27-45 yaş arası grupta sosyal yardım alanların sayısı bin kişi artarak 136 bine yükseldi. Bu yaş grubunda iki çeyrek üst üste artış kaydedildi. 45 yaş ve üzerindeki grupta da sosyal yardım alanların sayısı artarak 229 bin kişiye ulaştı.

Haziran sonu itibarıyla toplamda yaklaşık 405 bin kişi sosyal yardım aldı, bu da bir yıl öncesine göre 6 bin kişilik bir artış anlamına geliyor.

Bu artışın temel nedeni, daha fazla erkeğin sosyal yardım alması. Erkeklerde sosyal yardım alanların sayısı üst üste beşinci çeyrekte de artış gösterdi. Kadınlar arasında ise sayı neredeyse aynı kaldı.

CBS, 2013'ten bu yana sosyal yardım alanların yüzde 57'sinin kadın, yüzde 43'ünün ise erkek olduğunu ve bu oranın neredeyse hiç değişmediğini belirtti.

Geri Dön 02 Eylül 2024 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN