Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kiralara tavan fiyat - 18 Ekim 2024 Oktan Erdikmen
Berlin ile Ankara anlaştı: Hangi Türkler sınır dışı edilecek? - Haftanın Yorumu
Şerif Issı Almanya'da engellilere tanınan hakları tek tek anlattı - AVRUPADAN
25 Eylül 2024 Çarşamba

Sağlık sigortasında ilk prim artışı DSW’den geldi

Hollanda’da sağlık sigortası primleri 2025’te yükseliyor. DSW, zorunlu temel sigorta primini 9,50 avro artırarak 158,50 avroya çıkaracağını duyurdu.

Hollanda'da sağlık sigortası primlerindeki ilk artış DSW tarafından açıklandı. 2025 yılından itibaren zorunlu temel sigorta primi 9,50 avro zamlanarak 158,50 avroya yükselecek. Şirket yönetimi, bu artışın yüzde 6,5 oranında olduğunu ve hükûmetin 2025 bütçesinde öngördüğü zam oranıyla uyumlu olduğunu belirtti. DSW CEO'su Aad de Groot, sağlık maliyetlerindeki artış nedeniyle bu zamların kaçınılmaz olduğunu vurguladı.

DSW, 2025 yılı için prim artışını açıklayan ilk sağlık sigortası şirketi olurken, diğer sigorta şirketlerinin de en geç 12 Kasım’a kadar zam oranlarını duyurması bekleniyor. Genel olarak, primlerin geçen yıl olduğu gibi aylık ortalama 10 avro artacağı öngörülüyor.

Geri Dön 25 Eylül 2024 Çarşamba Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN