Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kiralara tavan fiyat - 18 Ekim 2024 Oktan Erdikmen
Berlin ile Ankara anlaştı: Hangi Türkler sınır dışı edilecek? - Haftanın Yorumu
Şerif Issı Almanya'da engellilere tanınan hakları tek tek anlattı - AVRUPADAN
24 Eylül 2024 Salı

Kiracılara yönelik yasa dışı tahliye tehditleri artıyor

Hollanda'da ev sahipleri, konut sıkıntısı nedeniyle özellikle yabancı öğrenciler ve göçmen işçilere yasa dışı tahliyeler uyguluyor; mahkemeler bu tür tahliyeleri yasa dışı buluyor.

Hollanda'da ev sahipleri, konut sıkıntısı nedeniyle giderek daha fazla kiracıyı tehdit ve yasa dışı tahliyelerle karşı karşıya bırakıyor. NL Times’ın haberine göre, özellikle yabancı öğrenciler, göçmen işçiler ve genç yetişkinler, haklarını yeterince bilmedikleri için bu duruma en çok maruz kalan gruplar arasında yer alıyor. Kiracılar Derneği, bazı ev sahiplerinin bu grupları hedef alarak kira sözleşmelerini zorla feshettiklerini veya kilitleri değiştirerek yasa dışı yöntemler kullandığını belirtiyor.

Araştırmalara göre, boş bir evin satış fiyatı, kiracılı bir eve göre yüzde 10 daha yüksek olabiliyor. Yatırımcılara yönelik yeni vergi düzenlemeleri ve orta sınıf konutlar için kira sınırlarının getirilmesi, bazı ev sahiplerinin mülklerini satma kararı almasına yol açıyor. Özellikle birkaç mülkü olan küçük yatırımcılar, bu durumdan etkilenerek piyasadan çıkmayı düşünüyor.

Son kayıtlara geçen bir olayda, Utrecht Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde öğrenci olan Mısırlı göçmen Hesham Abdelrahim, zorla tahliye edildi. Mahkeme, tahliyenin yasa dışı olduğuna karar vererek Abdelrahim’in dairesine geri dönmesine hükmetti.

Geri Dön 24 Eylül 2024 Salı Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN