Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kiralara tavan fiyat - 18 Ekim 2024 Oktan Erdikmen
Berlin ile Ankara anlaştı: Hangi Türkler sınır dışı edilecek? - Haftanın Yorumu
Şerif Issı Almanya'da engellilere tanınan hakları tek tek anlattı - AVRUPADAN
19 Eylül 2024 Perşembe

Bütçe planları endişe yarattı

Hollanda hükûmetinin bütçe kesintileri, toplu taşıma ve eğitimde ciddi artışlar ve zorluklar yaratırken, yerel yönetimler ve iş dünyasında huzursuzluk yarattı.

Hollanda hükûmetinin bütçe planları yerel yönetimlerde gerginlik yarattı. Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb, üç büyük şehirde toplu taşımadan yapılacak 110 milyon avroluk kesintinin, ulaşım ücretlerinde yüzde 11'e kadar artışa yol açabileceğini söyledi. 

Hollanda Belediyeler Birliği (VNG) Başkanı Sharon Dijksma, hükûmetin belediyelere destek sunmamasının hayal kırıklığı yarattığını belirtti. Dijksma, belediyelerin, konut ve geçimle ilgili hükûmet hedeflerine ulaşabilmesi için yeterli kaynağa ihtiyaç duyduğunu vurguladı.

Eğitim derneği PO-Raad, ilkokul eğitimi bütçesinden 255 milyon avro kesinti yapılacağını ve bunun eğitimde ciddi sorunlara yol açacağını ifade etti. PO-Raad Başkanı Freddy Weima, eğitimin istikrarını sağlamak için bütçenin yetersiz olduğunu belirtti.

Hollanda Ruh Sağlığı ve Bağımlılık Mücadele Birliği (GGZ Nederland), geçen yıl her beş gençten birinin ruh sağlığı sorunları yaşadığına dikkat çekerek, hükûmetin bu konuda somut bir planının bulunmadığını eleştirdi.

Rotterdam Limanı’ndaki şirketler ise iş gücü göçünün sınırlanmaması gerektiğini vurguladı. Limanda çalışacak teknisyen ve uzmanların azalmasının, enerji dönüşümü ve lojistik faaliyetleri olumsuz etkileyebileceği ifade edildi.

Geri Dön 19 Eylül 2024 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN