Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kiralara tavan fiyat - 18 Ekim 2024 Oktan Erdikmen
Berlin ile Ankara anlaştı: Hangi Türkler sınır dışı edilecek? - Haftanın Yorumu
Şerif Issı Almanya'da engellilere tanınan hakları tek tek anlattı - AVRUPADAN
18 Ekim 2024 Cuma

Amsterdam-Brüksel arasında hızlı tren seferleri başlıyor

Hollanda'da Amsterdam, Rotterdam ve Brüksel arasında 15 Aralık'ta başlayacak yüksek hızlı tren seferleri için biletler satışa sunuldu.

Hollanda demiryolu şirketi NS, 15 Aralık'ta Amsterdam, Rotterdam ve Brüksel arasında başlayacak hızlı tren seferleri için bilet satışlarına başladığını duyurdu. EuroCity Direct isimli bu yüksek hızlı tren, Amsterdam Zuid ve Brüksel Zuid-Midi istasyonları arasında sefer yapacak ve yolculuk süresini iki saate indirecek. Tren, Schiphol Havalimanı, Rotterdam Centraal ve Antwerp gibi önemli istasyonlarda da duracak. Günlük 16 sefer düzenlenecek ve ilk tren sabah 6'da Amsterdam'dan hareket edecek.

Bilet fiyatları ve ek seferler

Tek yön bilet fiyatları 25 avrodan başlayıp, esneklik durumuna göre 64.10 avroya kadar çıkıyor. Rotterdam, Breda ve Brüksel arasında da 16 ek sefer yapılacak. Bu güzergahtaki biletler ise 13,10 avro ile 32,70 avro arasında değişiyor.

Yeni tren hatları ve test seferleri

NS ve Belçika Demiryolları (NMBS), yeni hatlarla iki ülke arasındaki tren seferlerini artırmayı hedefliyor. Bu seferlerde NS'nin ICNG adını verdiği, özel olarak tasarlanmış trenler kullanılacak. Ayrıca, Aralık ayına kadar bu yeni güzergâh üzerinde test seferleri yapılacak.

Geri Dön 18 Ekim 2024 Cuma Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN