Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kiralara tavan fiyat - 18 Ekim 2024 Oktan Erdikmen
Berlin ile Ankara anlaştı: Hangi Türkler sınır dışı edilecek? - Haftanın Yorumu
Şerif Issı Almanya'da engellilere tanınan hakları tek tek anlattı - AVRUPADAN
16 Eylül 2024 Pazartesi

Üç büyük sendikanın çağrısıyla ortak yürüyüş

Brüksel'de, Audi işçilerine destek vermek ve Avrupa'nın sanayi politikasının geleceğine dikkat çekmek amacıyla büyük bir protesto düzenleniyor.

Üç büyük sendikanın çağrısıyla ortak yürüyüş

Üç büyük sendikanın çağrısıyla gerçekleştirilen bu yürüyüşe yaklaşık 10 bin kişinin katılması bekleniyor. Protestonun ana hedefi, Audi Brüksel'deki işçilerin iş güvencesine vurgu yapmak ve Avrupa'da sanayinin geleceğine dair endişeleri dile getirmek.

Alman otomobil devi Volkswagen'de yaşanan sorunlar Brüksel'e kadar uzandı. Audi'nin Forest'teki fabrikası risk altında ve yaklaşık 2 bin çalışan işlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Hatta fabrikanın tamamen kapatılması gündemde.

Protesto, bugün yerel saatle 10.30'da, katılımcıların Nordbahnhof'ta toplanıp Place du Luxembourg'a doğru yürümesiyle başlayacak ve burada çeşitli konuşmalar yapılacak. Yürüyüşün Brüksel'de ciddi trafik sorunlarına yol açması bekleniyor. Özellikle otobüs ve tren seferlerinde aksayabilir çünkü toplu taşıma çalışanlarının da greve katılması öngörülüyor.

Geri Dön 16 Eylül 2024 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN