Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kiralara tavan fiyat - 18 Ekim 2024 Oktan Erdikmen
Berlin ile Ankara anlaştı: Hangi Türkler sınır dışı edilecek? - Haftanın Yorumu
Şerif Issı Almanya'da engellilere tanınan hakları tek tek anlattı - AVRUPADAN
27 Eylül 2024 Cuma

Papa Françesko Brüksel'de

Katolik Kilisesi'nin lideri Papa Françesko Belçika'ya geldi. Papa'yı, Kral ve Kraliçe karşıladı. Françesko, pazar gününe kadar Belçika'da ziyaretlerde bulunacak.

Papa Françesko, dün akşam Brüksel’e gelerek Melsbroek Askeri Havalimanı'nda Kral Philippe ve Kraliçe Mathilde tarafından karşılandı. Katolik Kilisesi’nin lideri, pazar gününe kadar Belçika'da kalacak. 

Ziyareti kapsamında Papa, bu sabah Laeken Sarayı’nda Kral ve Kraliçe ile bir araya gelip hükûmet ve sivil toplum temsilcilerine hitap edecek. Öğleden sonra ise Katolik Leuven Üniversitesi’nde akademisyenler ve öğrencilerle buluşacak. Üniversitenin 600'üncü yıl dönümü kutlamalarına katılacak olan Papa, yarın sabah Koekelberg Bazilikası’nda Katolik Kilisesi temsilcileriyle görüşecek. 

Ziyaret, pazar günü Kral Baudouin Stadyumu'nda 38 bin kişinin katılacağı ayinle sona erecek. Ziyaretin teması "Umutla Yolculuk" olarak belirlendi.

Geri Dön 27 Eylül 2024 Cuma Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN